2019-08-30 20:39:09

Informacije u svezi početka školske godine

UDŽBENICI

Namjera nam je da udžbenike podijelimo na roditeljskim sastancima krajem tjedna ali pošto do sada nismo zaprimili još niti jedan, nismo sigurni da će to tako biti. Roditelji će obavijesti dobiti preko web i Facebook stranice i razrednika.

FORMIRANJE 5. RAZREDA

Zbog izbjegavanja spajanja tzv. razreda učenika putnika (iz Rovinjskog Sela i Bala) ustaljena nam je praksa da ih integriramo među učenike matične škole i olakšamo nastavak školovanja u Rovinju. To je jedino moguće ako razrede matične škole dijelimo na 2 dijela te od tih manjih skupina i učenika iz područnih škola formiramo 4 odjela. Nadamo da roditelji učenika matične škole imaju za naše učenike putnike razumijevanja. Učiteljice bivših 4. razreda formirajući dvije skupine maksimalno su uzele u obzir da djeca koja su se družila ostanu zajedno. Zbog zaštite osobnih podataka liste učenika po razrednim odjelima nećemo objavljivati te će biti izvješene na ulazu u školu prvog dana nastave. Toga dana nove razrednice će ih sačekati i uvesti u školu.

"RAZLIČITO IDENTIČNI"

Naša je škola ušla u osmi Erasmus+ projekt u kojem će učenici koji iskažu interes tijekom sljedeće dvije školske godine imati priliku boraviti u Turskoj, Portugalu i Srbiji te isto tako ugostiti prijatelje iz spomenutih država.

INFORMATIČKA UČIONICA

Zahvaljujući financijskoj potpori Grada Rovinja proširena je i potpuno novouređena učionica informatike u matičnoj školi. Djeco, nećete je prepoznati!


Osnovna škola Jurja Dobrile Rovinj